bijzondere mondkapjes

Ga voor een bijzonder mondkapje

Het dragen van mondkapjes voorkomt dat jij jezelf en ander niet besmet. Pandemieën zoals het COVID-19 virus is voornamelijk gevaarlijk voor zwakken en ouderen. Het zijn dan ook vaak angstige tijden omdat de kans is op besmetting groot is. Toch zijn er genoeg redenen om niet alleen de ‘normale’ mondkapjes te dragen.

Waarom bijzondere mondkapjes?

Ondanks het dragen van mondkapjes vaak in zorgelijke situaties verplicht wordt gesteld kunnen vrolijke mondkapjes geen kwaad. Zo is het aantal depressies sinds het corona virus sterk toegenomen. Je zou het straatbeeld kunnen opvrolijken door op te vallen en geen wit, medisch en toch wel ‘saai’ mondkapje te dragen. Het nut om andere niet te besmetten blijft hetzelfde. Het enige wat kan veranderen is dat jij een glimlach om het gezicht brengt van een ander.

Bij Giftsdirect.nl kun je gemakkelijk leuke mondkapjes maken. Je kan namelijk je eigen logo of patroon uploaden via een bestand. Extra wensen kun doorgeven en vervolgens wordt er een proefdruk wordt gemaakt. Geheel vrijblijvend wordt er een offerte opgesteld en kun jij bepalen of je de leuke mondkapjes wilt bestellen.

Slimme marketing

Mondkapjes bedrukken is een steeds vaak voorkomend beeld wat je voornamelijk bij bedrijven ziet. Aangezien pandemieën zoals het COVID-19 virus vaak een geruime tijd aanhoudt kiezen steeds meer bedrijven voor wasbare mondkapjes. Naast het duurzame aspect is het bedrukken van mondkapjes een slimme zet op gebied van marketing. Mensen zullen in aanraking komen met je bedrijfslogo. Dit kan door een zakelijke en professionele bedrukking maar ook door een ludieke bedrukking. Tegenwoordig zijn er steeds meer slogans en andere teksten die origineel zijn en blijven hangen bij mensen.

Bedenk dus een ludieke slogan wat blijft hangen bij mensen of zorg voor een professioneel mondkapje met bedrijfslogo. Zet en een slimme marketing zet en ga als bedrijf zijnde mondkapjes bedrukken. Bij Giftsdirect.nl kun je gemakkelijk grote aantallen mondkapjes bedrukken en zijn de mondkapjes zeer snel leverbaar. Vraag vrijblijvend een offerte en visuele proefdruk aan.

Tags

, ,